Specialist timmerwerken.

Ed Grevendonk uit Lommel is reeds 25 jaar specialist in alle timmerwerken. Hij is een vakman wanneer het met hout te maken heeft: schrijnwerk, daktimmerwerk, houten ramen, poolhouses, gevelbekleding, enz.

Voor houten dakconstructies ben je bij Ed Grevendonk absoluut aan het juiste adres. Wenst u een dakkapel te integreren in uw dak, bij Grevendonk wordt die in het atelier op maat gemaakt en de dakkapel wordt in zijn totaliteit in het dak ingewerkt. Accuraat, vakkundig én zonder tijdverlies.

Ook voor gevelbekleding bent u hier aan het juiste adres: in hout, trespa of ceder.

Het dak zelf kan op verschillende manieren worden afgewerkt: pannen, leien, of met zink De afwerking van een zinken dakbekleding in Staande Naad vergt vakmanschap en ... dat is wat Grevendonk absoluut nastreeft.

Grevendonk bvba heeft zijn eigen machinepark en het is duidelijk dat alle constructies door de zaakvoerder zelf worden gemaakt. Een betere garantie op kwaliteit is er niet.

Kortom, bent u op zoek naar een vakman in daktimmerwerken, iemand waar u op kan rekenen en vertrouwen, contacteer dan zeker Ed Grevendonk in Lommel. Mail of bel voor een gratis offerte ed.grevendonk@skynet.be of 0475/44 14 36.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Grevendonk BVBA, Dakwerken in Lommel

Kaart

 Bereken route